Skip Navigation LinksHome > Infrastructuur

Onze infrastructuur

Huren van de hallen

De Oktoberhallen te Wieze zijn door hun perfecte ligging in de driehoek Antwerpen, Brussel en Gent een uiterst geschikte locatie voor het organiseren van evenementen.

Zowel hal A als hal B kunnen gehuurd worden voor de meest uiteenlopende activiteiten zoals concerten, bedrijfsevenementen, publieks- en vakbeurzen, sportieve- en muzikale evenementen, personeelsfeesten, tentoonstellingen, productpresentaties, bedrijfsmeetings, enz...

De Oktoberhallen hebben ook nog andere troeven. In de hallen bevinden zich nergens pijlers of steunpilaren. Hierdoor wordt het gezichtsveld niet verstoord zodat men maximaal van het aangeboden spektakel kan genieten.

Het staat de organisatoren vrij de naakte oppervlakte te huren of te opteren voor een totaalpakket van dienstverlening. Als organisator kan u werken met toeleveranciers naar keuze, maar indien gewenst kan u ook beroep doen op onze diensten.

Oppervlakte van de zalen

Hal A : 4.000 m²

Hal B : 2.000 m²

Infrastructuur

Deze twee hallen staan met elkaar in verbinding door grote poorten.
Een grondplan kan u verkrijgen bij de contactpersonen.

Bijkomende nuttige ruimten

 Inkomhal
 Vier loketten
 Beurssecretariaat
 Sanitairvoorzieningen in elke hal
 Cafetaria’s in elke hal

Mogelijke supplementen

Decoratie

Met de juiste aankleding tovert u elke hal om tot een sfeervol geheel. Wij kunnen tapijten, gordijnen, planten, podia, tafels en stoelen ter beschikking stellen voor ieder evenement. Een mooi ogend geheel is het begin van een groot succes !

Parking

Onze parking biedt plaats aan 500 auto’s. Goed aangeduide parkeerwachters leiden alles in goede banen (fietsers en bromfietsers beschikken gratis over de parking). Voor de organisatoren, medewerkers, standhouders en genodigden is er een aparte parking naast de Oktoberhallen voorzien.

Vestiaire

Het materiaal voor de uitbating van een vestiaire kan bij de organisatie gehuurd worden. Het maximum aantal jassen is 2.500 stuks.

Catering

Iedere organisatie is vrij van keuze in traiteurdienst.

Cafetaria's

Tijdens alle evenementen worden de cafetaria's door de Oktoberhallen zelf uitgebaat. Het personeel zorgt voor de installatie, de drank en voor een vlotte verzorgde bediening.

Toiletten

Bij ieder evenement worden de toiletten zelf onderhouden opdat we er zo zeker van kunnen zijn dat deze proper en hygiënisch blijven. Wanneer de organisatoren het niet nodig achten dat de deelnemers/bezoekers betalen voor het toiletgebruik, kunnen daarover afspraken gemaakt worden met de verhuurder.

Standenbouw

De Oktoberhallen beschikken over grote witte panelen die één geheel vormen. Deze kunnen gebruikt worden als scheidingsmuur of om volledige standen mee te bouwen. Elk paneel is 1 meter breed met sluitstructuur inbegrepen.

Veiligheid

Tijdens grote evenementen hebben wij een heel goede en nauwe samenwerking met de plaatselijke politie-, brandweer- en Rode Kruisafdelingen. Voor de aanvang van het evenement, wordt samen met hen alles tot in de puntjes besproken. Indien nodig kan bij de gemeente eenrichtingsverkeer aangevraagd worden rondom de Oktoberhallen.

Loges voor artiesten

We voorzien alles om de artiesten een aangenaam verblijf te geven in onze hallen.
Er wordt voor iedere artiest een aparte loge voorzien met tafels, stoelen, spiegels en natuurlijk een koeler met de nodige of gevraagde dranken.

Verduistering

De hallen kunnen volledig verduisterd worden. Zo komt elke lichtshow helemaal tot zijn recht.

Opkuis

Na ieder evenement moet de zaal achter gelaten worden in de toestand waarin men ze gehuurd heeft. Een grondige opkuis is daarbij onvermijdelijk. Zowel de organisatie als de verhuurder kan deze taak op zich nemen. Er kan een afvalcontainer gehuurd worden bij de Oktoberhallen.

Verbruik

Alle verbruik van water, elektriciteit en verwarming wordt verrekend volgens tellers. Er wordt een begin- en eindstand opgemeten en daar het verbruik van berekend.

Allerlei

Er kunnen ook nog andere zaken gehuurd of gebruikt worden zoals: hoogtewerker, stelling, omroepsysteem in de zaal, telefoon op secretariaat, TV-kabel (op aanvraag), elektrische kasten en kabels, materiaal enz...

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u steeds bij ons terecht !

Contacteer ons via silviavanbrempt@oktoberhallen.be.

Agenda icoon Komende evenementen

Boekenoutlet
27/09/2017 tot 01/10/2017
Boeken - Dvd's - Speelgoed - Cd's en meer...
Bekijk evenementdetails
----------
Onvergetelijk
03/10/2017 tot 03/10/2017
Muziekgala voor jongeren van 50-plus ...
Bekijk evenementdetails
----------
Rommelbeurs
07/10/2017 tot 08/10/2017
Rommelbeurs (Antiek en Brocante)...
Bekijk evenementdetails
----------
Bereikbaarheid
Klik hier voor meer bereikbaarheidsinformatie.