25/18

Free event

Wim Soutaer en Willy Sommers (hal A)

Zaterdag 05 mei 2018

Uniek dubbelconcert met Wim Soutaer & Willy Sommers 

Het is niet de eerste keer dat deze 2 topartiesten samenwerken. Al van in 2008 dateert hun eerste contact toen Willy Sommers als gast te horen was op ‘Heel de zomer lang’, de zomerhit van Wim Soutaer. Maar ook vorig jaar werkten de 2 samen, dan wel op het recentste album van Willy, want daarop staat het fijne duet ’Net als in een droom'. Het stond dus al in de sterren geschreven dat deze 2 energieke artiesten wel eens samen het podium zouden delen. Op 5 mei brengen ze elk hun grootste hits, maar zullen uiteraard ook de duetten te horen zijn. 

Na een meer dan 2 uur durende show volgt er nog een afterparty met Wim, Charel en The Soulbrothers! Met hun overweldigende stemmen en hun aanstekelijke energie doen ze elk podium daveren. Hun opzwepende powermix zorgt keer op keer voor plezier, een ongelooflijke ervaring en veel muziek.

Tickets

Via overschrijving op het nummer BE40 8538 6936 5663 (BVBA Oktober Events, Aalstersestraat 168, 9280 Wieze). De kaarten worden per post verstuurd naar het adres dat automatisch verschijnt bij uw overschrijving.
Graag met volgende omschrijving:

- aantal kaarten (staanplaats maar zitplaats mogelijk aan de zijkanten van de zaal)
- prijs € 40 (reservatie- en portkosten inbegrepen) 
- Soutaer & Sommers

Openingsuren

  • Zaterdag 5 mei 20u (deuren open vanaf 18u30)

Prijzen

  • 40 euro 
  • VIP-arrangementen kunnen besteld worden op 014/49.48.47 

Organisator

  • BVBA Oktober Events
  • Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
More Contact